+31 6 46330131
Opaallaan 1180, Hoofddorp

"Absoluut een aanrader!"

Future Physique heeft een erg mooie en luxe salon om behandeld te worden. Daarnaast is Aziza erg professioneel en luistert zij erg goed naar je wensen. Ik heb een erg lange tijd gezocht naar de juiste behandeling voor acné en met de Hyper Pulse Acne behandeling is Aziza de eerste die mijn Acne eindelijk definitief verminderd heeft. Absoluut een aanrader!

Sarah Yassien

 

"Ontzettend bedankt"

Lieve Aziza, alsof ik al jaren bij jou kom zo voelde het na een aantal behandelingen! Wat hebben we gelachen; de meeuwen, pads op andere plekken en te hoge instelling, wegen, foto’s, corona, behandelingen op bijzondere plekken (uh… nee niet bij mij). 

Zonder jouw spirit stond ik nu niet waar ik sta! Andere mindset qua eten, sport en leven. 

Ontzettend bedankt. 

Sandra

 

"Een aanrader"

Ik ben heel blij met Aziza en Future Physique. Na de behandeling ben ik een maat kleiner geworden en ik voel mij fantastisch! Zeker een aanrader als je je figuur strakker wilt krijgen. 

Alette Dybesland Lie

"Dikke 5 sterren"

Altijd professioneel! Dikke 5 sterren

Petra Wilts-Star

"12 kilo afgevallen"

Al een paar keer onder behandeling bij Future Physique geweest. Na de eerste periode van 6 maanden was ik 12 kilo afgevallen. In combinatie met gezond eten natuurlijk. Aziza begeleid de behandelingen goed en geeft advies op maat. Nu kom ik zo nu en dan terug voor een enkele behandeling om het te onderhouden. Ik ben zeer tevreden. Een aanrader. 

Cor de Graauw

"Super blij mee!"

Na eerst een proefbehandeling te hebben gehad heb ik een jaarabonnement genomen. Ik heb last van weke delen reuma (fibromyalgie) en heb altijd pijn. Ik was op zoek naar een manier om toch mijn spieren te laten werken zonder pijnklachten. En voila, eindelijk heb ik het gevonden! Door deze methode (gebruik van wisselende trillingen en spierstimulatie en warmte) krijg ik toch mijn beweging die ik zo graag wilde. Ik voel mij na de behandeling echt opgeknapt. En als pluspunt natuurlijk dat je er ook van afvalt. De contouren van mijn lichaam worden weer geaccentueerd. Super blij mee! De salon ziet er ruim en rustgevend uit. De eigenaresse Aziza geeft in een intakegesprek je alle informatie die je nodig hebt. Zij denkt ook met je mee welke behandeling voor jou het beste is. Aziza is een professioneel, vriendelijk en vrolijk persoon die echt begaan is met haar klanten. Dank je wel Aziza dat je op mijn pad bent gekomen! Tot snel.

Eugenie Hayer

"Helemaal happy!!!"

De sfeer is prettig en Aziza is super lief! De laser behandeling kan ik iedereen aanraden. Je huid wordt inderdaad strakker en je verliest centimeters en zelfs mijn striae is bijna verdwenen. Helemaal happy!!!

Ashna Chic

"Professioneel en gezellig"

Aziza is een serviceverlener pur sang. Ik heb mij altijd prettig bij haar gevoeld. Zij is professioneel en gezellig. Je merkt echt dat je dat je spieren sterker worden en daarnaast zijn de behandelingen gewoon heerlijk ontspannend. Een aanrader!

Marjon Dankelman

"Uniek resultaat"

Ik heb door een ontsteking in mijn schouder en elleboog/onderarm meer dan een jaar veel last en pijn gehad. Hierdoor is de linker biceps spier een stuk kleiner dan mijn rechter biceps. Ik kon moeilijk tillen en in plaats van mijn biceps te kunnen gebruiken gebruikte ik mijn onderarm. Ik kon op een gegeven moment mijn linker biceps niet meer spannen. Mijn linkerarm op een speciale manier trainen bij Basic Fit leverde beperkt resultaat op en steeds weer werd mijn linkerarm te veel belast waardoor de pijn terugkwam. Na drie behandelingen bij Aziza merkte ik al een uniek resultaat. De balans in mijn arm kwam terug, de pijn in mijn arm werd veel minder en ik kon mijn linkerbiceps eindelijk na lange tijd weer aanspannen. Mijn training bij Basic Fit werd daardoor ook veel effectiever. Dank Aziza! Een aanrader voor afvallen (ook uitstekend restultaat trouwens bij mij) en spierontwikkeling. 

Rob Molenaar

"Een echte aanrader"

Gisteren mijn 5e behandeling gehad bij Aziza Kassem. Naast diverse vetafbrekende en spieropbouwende behandelingen, heb ik gisteren een drainage behandeling gehad om de afvalstoffen af te voeren. Ook tijdens deze behandeling weer een paar centimeters kwijtgeraakt. Ben nu al zeer tevreden! Mijn probleemgebied (buik) is nu al platter en ben al bijna 2 kilo kwijt. Een echte aanrader dus voor iedereen die (plaatselijk) centimeters kwijt wil raken. Op naar de volgende 5 behandelingen. 

Diana Dijkstra