+31 6 46330131
Opaallaan 1180, Hoofddorp

Body Trainer

Het gaat om resultaten

De ideale oplossing voor dames en heren die niet veel tijd hebben om te sporten.

Ontspannen liggen terwijl de Body Trainer met 16 pads zijn werk doet. Onze apparatuur komt uit Europa en heeft een CE-medische klasse 2 markering. Dus de apparatuur voldoet aan de strenge EU wetgeving gestelde eisen voor de veiligheid. Daarnaast zijn onze medewerkers uitgebreid getraind in het gebruik van de apparatuur, om ervoor te zorgen dat je op een comfortabele, veilige manier je doel bereikt.

Maak een afspraak

Behandelingen

Body Trainer Laser Plus

De crème de la crème en het allernieuwste wat beschikbaar is op de beautymarkt voor afvallen, spieropbouw en collageen-aanmaak!

Met de nieuwste machine Laser Plus wordt er door een combinatie van lipolaser, electrostimulatie, electroporatie en fotobiomodulatie korte metten gemaakt met alle hardnekkige zones die je er maar niet af krijgt ondanks regelmatig sporten of een dieet.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt.

Wat deze state-of-the-art behandeling extra bijzonder maakt, is de stimulatie van collageenproductie. Een toename van collageen resulteert in een strakkere huid!

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging.

 

Body Trainer Pump Patch Treatment

Bij Future Physique bieden we een unieke vorm van spiertraining zonder belasting voor uw spieren & gewrichten. Door het gebruik van speciale patches wordt er intensief gewerkt aan de spieropbouw en komen de contouren moeiteloos terug. U ligt comfortabel in een privé ruimte terwijl onze EMS-technolgie gericht uw spieren traint en uw figuur verbetert.

Dus heeft u er genoeg van nog steeds geen zichtbare abs te hebben na intensief sporten? Of zijn er nog steeds geen stevige billen na al die zware squats... boek dan nu! Na een aantal pijnloze behandelingen zult u het verschil duidelijk merken in de buik- en billenzone.

Maak direct een afspraak