+31 6 46330131
Opaallaan 1180, Hoofddorp

Maak kennis met Hyperpulse: Snel, Pijnloos en Permanent Ontharen!

Bent u het scheren en waxen beu? Heeft u genoeg van het feit dat uw huid na het ontharen rood en geïrriteerd aanvoelt of dat er ingegroeide haren en ontstekingen ontstaan? Dan is laserontharing wellicht de oplossing voor u. Laserontharing is een effectieve en permanente manier om van ongewenste haargroei af te komen.

Als eerste in Hoofddorp bieden wij het innovatieve en geavanceerde Hyperpulse Advanced Light Technology (ALT) ontharingssysteem aan. ALT brengt alle voordelen van de bestaande lasersystemen, waaronder IPL en SHR, samen in een uniek systeem. Zonder de nadelen van de voorgaande systemen. 

Wat de Leonardo Hyperpulse onderscheidt van andere laserontharingsmachines is de hoge energie afgifte. Het is de enige lasermachine ter wereld die 5 pulsen per seconde produceert met een gecombineerde energie van 200 Joule. Hierdoor is de efficiëntie van deze technologie 5 keer hoger dan bij andere apparatuur. Meerdere passages zijn niet nodig omdat de energie die aan de weefsels wordt geleverd de haren bij de eerste passage effectief zal beschadigen en verwijderen.

Tijdens de behandeling worden de haarzakjes snel en voorzichtig verwijderd met behulp van een enkele beweging (One Glide®). De energie wordt geleidelijk afgegeven in de follikels (haarzakjes) en de huid wordt zachtjes verwarmd. Als de haarzakjes zijn opgewarmd tot de klinisch vereiste temperatuur, worden ze vernietigd en komt de haargroei niet meer terug.

Het is belangrijk om te weten dat laserontharing niet alleen voor vrouwen is. Steeds meer mannen kiezen ook voor deze methode om haar op geselecteerde lichaamsdelen te verwijderen, zowel om hygiënische als om esthetische redenen.

Kortom, Hyperpulse biedt een snelle, pijnloze en permanente oplossing voor ongewenste haargroei. Maak vandaag nog een afspraak bij Future Physique in Hoofddorp en geniet voorgoed van een gladde huid zonder gedoe.

  

Plan hier je laserontharing in

Ontharen zonder pijn

De Hyperpulse machine is voorzien van een zeer geavanceerde, gepatenteerde koelunit, die zorgt voor optimaal comfort. Wanneer de pulsen worden gegenereerd, warmt de laserkop niet op en voelt men een rustgevend koel en verdovend effect op het behandelgebied. Daardoor wordt de epidermis (de buitenste huidlaag) nauwelijks belast. Ook voor blond haar en een gebruinde huid.

De Advanced Light Technology van de Leonardo Hyperpulse, in combinatie met speciaal ontwikkelde filters, maakt het mogelijk om ook lichtere haren en een gebruinde huid te behandelen, omdat de methode niet alleen gebaseerd is op de donkere haarmelanine, maar ook de eiwitten in de stamcellen van de haarwortels elimineert. Ontharen met de Hyperpulse kan dus het hele jaar door.

Maak nu een afspraak