+31 6 46330131
Opaallaan 1180, Hoofddorp

Over Future Physique

Aziza Kassem

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Aziza Kassem en ik ben de eigenaresse van de salon Future Physique. Ik wil jullie graag meenemen hoe ik in aanraking ben gekomen met de Body Trainer en waarom ik deze salon ben begonnen.

Vanaf mijn jeugd leid ik een sportief leven en heb ik altijd geprobeerd om gezond te eten, de woorden van mijn ouders “gezond voedsel is je medicijn” galmen nog elke dag door mijn hoofd. Ik heb verschillende sporten gedaan, variërend van hardlopen, fitness tot kickboksen.

Helaas moest ik een aantal jaar terug het sporten staken door clusterhoofdpijn. Ruim een jaar lang was het zware medicatie slikken om de pijn onder controle te kunnen houden. Het was een jaar van veel liggen waardoor ik 15 kilo was aangekomen.

Na die periode was het weer tijd om te sporten. Door daarbij goed de voedingsregels in acht te nemen had ik in iets meer dan een half jaar mijn streeffiguur bereikt. Dit motiveerde mij om verschillende opleidingen op voedingsgebied en coaching te volgen. Allereerst voor mijzelf, maar al snel bleek dat ik mensen kon helpen met tips & tricks op dat gebied met goede onderbouwing.

Tijdens een kickboks training scheurde ik mijn kruisband volledig af. Terug bij af dus. Na de kruisbandreconstructie betekende dat een jaar revalideren. Enkele maanden revaliderende heb ik de bokshandschoenen weer aangetrokken, maar zittend stoten uitdelen was niet intensief genoeg. Lopen zonder krukken kon nog niet.

Toen ben ik op het internet gaan zoeken naar termen als slimming om zodoende niet verder aan te komen in vetmassa. De Body Trainer kwam in de zoekresultaten voor. Ik wilde het proberen met de nodige twijfels of het mij zou kunnen helpen. De resultaten waren voor mij spectaculair. Ik zat weer lekker in mijn vel. Voor mij was het toen ook duidelijk dat ik mijn eigen Body Trainer salon wilde starten om mensen te helpen die ook op zoek zijn naar dit gevoel/resultaat.
September 2016 ben ik gestart met Future Physique.

Mijn klanten variëren van mensen met overgewicht tot bijna afgetrainde mensen die net het laatste zetje nodig hebben om bijvoorbeeld de sixpack beter zichtbaar te maken. De feedback die ik terugkrijg van mijn klanten lijken op elkaar. Vanaf het moment dat zij verandering zien aan hun lichaam krijgen zij de motivatie om beter op hun voeding te letten en bewegen ze meer.

Deze aanpassingen in hun lifestyle waarbij ik ze coach in combinatie met de Body Trainer is perfect.
Al met al heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze voor de Body Trainer en inmiddels heb ik meerdere soorten behandelingen aan de salon toegevoegd.

Wat willen we bereiken?

Onze missie

Future Physique wil dames en heren weer lekker in hun vel laten zitten vanuit een relaxte, vertrouwde en prettige omgeving. Met persoonlijke aandacht, beste denkbare producten en erkende apparatuur.